Direktor Cleangrada na naslovnici priloge uglednih avstrijskih poslovnih medijev

Tokratna naslovna zgodba priloge uglednih avstrijskih poslovnih medijev “Slowenien lädt ein!” je intervju z direktorjem Cleangrada. Beseda je tekla o načrtovanju in izgradnji čistih prostorov, tržnih priložnostih na avstrijskem trgu, pomembnosti čistih prostorov za zdravje vseh ljudi ter strogih standardih in predpisih, ki veljajo na tem področju.

Preberi intervju >>

Slo_lädt_ein_okt18

Zaposlimo prodajnega inženirja

Izbrano

Zaposlimo prodajnega inženirja (m/ž) za obdelavo povpraševanj in pripravo ponudb, naročil in kalkulacij.

Pričakujemo:
motiviranega, komunikativnega in fleksibilnega sodelavca/-ko z znanjem angleškega jezika (znanje nemščine in drugih tujih jezikov predstavlja prednost), visokošolsko izobrazbo iz področja tehnike (gradbeništvo, strojništvo, lesarstvo) ali ekonomije. Delovne izkušnje v prodaji so zaželene.

Ponujamo:
delo v urejenem delovnem okolju, v podjetju z odlično boniteto in 15-letnimi izkušnjami na trgih širom po Evropi, dobro delovno klimo, zaposlitev za polni delovni čas (sprva za določen delovni čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas).

Vaše prijave pričakujemo do 16. 3. 2018 na e-naslov kadri@cleangrad.si. Kontaktna oseba za več informacij je ga. Snežana Bokan Kuprivec (T: 02 620 94 98).