Zaposlitev

V našem podjetju se zavedamo, da so najpomembnejši dejavnik uspeha sodelavci. Cenimo ljudi , ki  s svojo pozitivno energijo, s svojim znanjem in izkušnjami pripomorejo k uresničevanju zastavljenih ciljev in k postavljanju novih.  Iščemo sodelavce, ki si želijo novih znanj in izkušenj, so motivirani in zagnani.  Če ste pripravljeni na nove izzive, nam posredujte svoj življenjepis na elektronski naslov: kadri@cleangrad.si . Vaše podatke bomo shranili v bazo in vas v primeru potrebe po vašem profilu tudi obvestili.

AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA:

MONTERJI

V svoje vrste vabimo nove sodelavce – monterje. Iščemo za delo motivirane osebe za izvajanje montaže t.i. »čistih prostorov« večinoma v farmacevtski industriji, kitanje stikov med paneli in drugimi elementi. Delo poteka izključno na terenu v tujini, predvsem v Belgiji in na Nizozemskem.
Od kandidatov pričakujemo poklicno izobrazbo tehnične usmeritve, alternativa: OŠ izobrazba, zaželene so delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih ter znanje vsaj enega tujega jezika (nemščina, francoščina, angleščina – prednost).  Ključnega pomena je interes in pripravljenost za delo na terenu.

Ponujamo zaposlitev za določen čas s poskusnim delom ter možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas, urejene delovne pogoje, stimulativno plačilo.

Vaše prijave sprejemamo do petka, 26.08.2016, po elektronski pošti na naslov kadri@cleangrad.si.


VODJA PROJEKTOV (M/Ž)
Opis dela:

 • Priprava detajlnega inženiringa za določeni projekt,
 • izdelava delovnih nalogov in predaja v pripravo dela,
 • samostojno nadziranje gradbišč, posvetovanje z investitorji in svetovanje glede konstrukcijskih vidikov,
 • izvajanje vseh del tehnične in operativne priprave ter izvedbe projektov,
 • razporejanje dela podrejenim delavcem, usmerjanje njihovega dela in skrb za njihovo strokovno usposabljanje,
 • navezovanje stikov za zagotovitev izvedljivosti projektov,
 • iskanje in ugotavljanje najboljših rešitev za probleme, ki zadevajo funkcijo in kakovost čistih prostorov in izdelava potrebnih risb in načrtov,
 • povezovanje in posvetovanje z drugimi strokovnjaki.

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo izkušnje s področja vodenja projektov, veliko mero samostojnosti in samoiniciativnosti. Iščemo organizirano in za delo motivirano osebo. 

Pričakujemo, da ima kandidat:

 • zaključeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe tehnične usmeritve (strojništvo, gradbeništvo ali lesarstvo),
 • znanje enega ali več tujih jezikov (angleški jezik, nemški jezik – prednost)
 • poznavanje računalniških orodij in programov (MS Office, MS Project, AutoCAD, Rewit).

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo  o zaposlitvi za določen čas s poskusnim delom 6 mesecev.  Vaše prijave z življenjepisom sprejemamo do 29.08.2016 na e-mail naslov: kadri@cleangrad.si.