Cleangrad prejel zlato bonitetno ceno!

S ponosom sporočamo, da je Cleangrad d.o.o. prejel zlato bonitetno oceno AAA. Zlato bonitetno oceno smo prejeli od podjetja Bisnode d.o.o., ki je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu na Švedskem.

Svečana podelitev zlate bonitetne ocene je bila 20. decembra 2016, na sedežu podjetja Cleangrad d.o.o. v Ljutomeru.

Z zlato kreditno oceno AAA se Cleangrad d.o.o. uvršča med 0,7 % najboljših podjetij v Sloveniji, t.j. v skupino 1.195 najboljših podjetij od skupaj 163.000 slovenskih podjetij.

Certifikat najvišje bonitetne ocene je priznan tudi v Evropski uniji. Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.  Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja z zlato boniteto odličnostjo poslujejo z nadpovprečnimi rezultati ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje izredno nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

Cleangrad d.o.o. je  zanesljiv partner  s 15-letno tradicijo. Naši rezultati so jamstvo, da bomo zanesljiv partner tudi v prihodnosti.

img_4246  img_4197