Cleangrad v novo leto zakorakal s tremi nagradami

Cleangrad je tik pred koncem lanskega leta prejel tri nagrade, in sicer: zlati znak za kakovost, platinasto boniteto in nagrado za varno delo.

Zlati znak kakovosti je Cleangrad prejel s strani Pomurskega društva za kakovost na 25. letni konferenci kakovosti. Prejeta nagrada je dokaz, da Cleangrad uresničuje kakovost v praksi ter z razvojem stremi h kakovostnemu delovanju.

Kraftart Z6 TK-69

Platinasto bonitetno oceno smo prejeli od mednarodne organizacije Bisnode. Bisnode certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica nadpovprečne kakovosti poslovanja podjetja.

Nagrado za 500.000 ur varnega dela na projektu so Cleangradovi zaposleni prejeli s strani nizozemskega poslovnega partnerja MSD Animal Health in PM Group.

R A Z P I S o dodelitvi kadrovskih štipendij v šolskem/študijskem letu 2019/2020

Družba Cleangrad d.o.o. razpisuje pet kadrovskih štipendij za šolsko/študijsko leto 2019/2020 in sicer:

 • tri štipendije za dijake tehnične in splošne smeri (gradbeništvo, strojništvo, lesarstvo, gimnazijski maturant) ter
 • dve štipendiji za študente tehnične smeri (gradbeništvo, strojništvo, lesarstvo).

kadrovske štipendije

Pravico do štipendije lahko uveljavijo dijaki, študenti ali udeleženci izobraževanja odraslih (v nadaljevanju: štipendist), če izpolnjujejo naslednje pogoje:

 • da so vpisani v program ustrezne smeri,
 • da so državljani Republike Slovenije ali EU,
 • da niso v delovnem razmerju, ne prejemajo nadomestila za brezposelne pri Zavodu RS za zaposlovanje,nimajo statusa samostojnega podjetnika in nimajo druge kadrovske štipendije v Republiki Sloveniji ter
 • se obvežejo, da bodo po končanem šolanju sklenili delovno razmerje v družbi za najmanj toliko časa, kot je trajalo štipendijsko razmerje.

Pri podeljevanju štipendij se upošteva:

 • učni uspeh v zadnjem šolskem/študijskem letu,
 • število doseženih točk na maturi, če se vlaga prošnja za štipendijo za prvi letnik in
 • zaposlitev starša v družbi.

Prijavi na razpis kadrovske štipendije mora vlagatelj priložiti:

 • dokazilo o vpisu v tekoče študijsko leto,
 • dokazilo o učnem uspehu zadnjega letnika predhodnega izobraževanja,
 • potrdilo o številu doseženih točk na maturi, če vlagatelj vlaga prošnjo za štipendijo za prvi letnik študija;
 • potrdilo o državljanstvu Republike Slovenije ali EU,
 • potrdilo o stalnem prebivališču,
 • življenjepis,
 • izjavo, da ni v delovnem razmerju, ne prejema nadomestila za brezposelne pri Zavodu RS za zaposlovanje, nima statusa samostojnega podjetnika in nima druge kadrovske štipendije v Republiki Sloveniji.

Vlagatelji morajo svoje vloge za pridobitev štipendije vložiti najkasneje do 15. 10. 2019 po pošti na naslov Cleangrad d.o.o., Prešernova ulica 29, 9240 Ljutomer ali po elektronski pošti kadri@cleangrad.si.
Za več informacij pokličite na 02 620 94 98 ali pišite na kadri@cleangrad.si.

Cleangrad na lestvici TOP 101 najuspešnejših srednjih podjetij

Revija Finance (priloga Manager) vsako leto naredi izbor 101 najuspešnejših srednjih podjetij v Sloveniji. Letos se je v to elito uvrstilo tudi podjetje Cleangrad.

Najboljša srednja podjetja (TOP 101) so v petih letih (2013 – 2018) podvojila prodajo, potrojila dobiček in zaposlila 2.200 novih delavcev.

Ponosni smo, da smo letos v tej elitni skupini tudi mi!

Poglej celotno lestvico TOP 101 najuspešnejših podjetij >>

Direktor Cleangrada na naslovnici priloge uglednih avstrijskih poslovnih medijev

Tokratna naslovna zgodba priloge uglednih avstrijskih poslovnih medijev “Slowenien lädt ein!” je intervju z direktorjem Cleangrada. Beseda je tekla o načrtovanju in izgradnji čistih prostorov, tržnih priložnostih na avstrijskem trgu, pomembnosti čistih prostorov za zdravje vseh ljudi ter strogih standardih in predpisih, ki veljajo na tem področju.

Preberi intervju >>

Slo_lädt_ein_okt18

Zaposlimo prodajnega inženirja

Izbrano

Zaposlimo prodajnega inženirja (m/ž) za obdelavo povpraševanj in pripravo ponudb, naročil in kalkulacij.

Pričakujemo:
motiviranega, komunikativnega in fleksibilnega sodelavca/-ko z znanjem angleškega jezika (znanje nemščine in drugih tujih jezikov predstavlja prednost), visokošolsko izobrazbo iz področja tehnike (gradbeništvo, strojništvo, lesarstvo) ali ekonomije. Delovne izkušnje v prodaji so zaželene.

Ponujamo:
delo v urejenem delovnem okolju, v podjetju z odlično boniteto in 15-letnimi izkušnjami na trgih širom po Evropi, dobro delovno klimo, zaposlitev za polni delovni čas (sprva za določen delovni čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas).

Vaše prijave pričakujemo do 16. 3. 2018 na e-naslov kadri@cleangrad.si. Kontaktna oseba za več informacij je ga. Snežana Bokan Kuprivec (T: 02 620 94 98).

Cleangradovi zaposleni prejeli nagrado za najboljše inovatorje v regiji

Cleangrad je letos na Razpis za inovacije GZS Pomurske gospodarske zbornice za leto 2017 prijavil nov izdelek,  GMP protipožarno okno C-box-FRW-EI 60, ki so ga razvili Cleangradovi zaposleni Kornelija Zupančič, Anton Krajnc in Božidar Rubin. Gre za pomembno novost v prodajnem asortimentu Cleangradovih izdelkov, s katero  po eni strani lahko zadostimo potrebam pri validaciji in kvalifikaciji čistih prostorov ter pridobitvi uporabnega dovoljenja z vidika požarne varnosti, po drugi strani pa inovacija prinaša boljše pogoje z vidika varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti  zaposlenih v farmacevtski industriji. S protipožarnim oknom C-box-FRW-EI 60 smo uspešno prestali testiranje na Zavodu za gradbeništvo Slovenije in konec meseca aprila 2017 prejeli ustrezen certifikat.

Med najboljšimi inovatorji  v Pomurski regiji so tako letos tudi zaposleni Cleangrada – Kornelija Zupančič, Anton Krajnc in Božidar Rubin – katerim gredo zasluge za razvoj GMP protipožarnega okna C-box-FRW-EI 60. Inovatorji so konec novembra na 23. letni konferenci Pomurskega društva za kakovost prejeli srebrno priznanje za inovacijo.

 

nagrada_inovacije

Direktor Cleangrad-a prejel nagrado za izjemne gospodarske dosežke

Direktor podjetja Cleangrad d.o.o., Jernej Zupančič, je prejel nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske dosežke. Slavnostna podelitev nagrad je bila v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer je svojo poslovno pot predstavilo šest odličnih slovenskih managerjev, ki so bili nagrajeni v letošnjem letu. Osrednja tema dogodka je bila umetnost sodelovanja in tudi Zupančič je svojo predstavitev sklenil z besedami: “V Cleangradu je umetnost sodelovanja razumevanje tako zaposlenih kot tudi kupcev in dobaviteljev.”

Cleangrad prejel zlato bonitetno ceno!

S ponosom sporočamo, da je Cleangrad d.o.o. prejel zlato bonitetno oceno AAA. Zlato bonitetno oceno smo prejeli od podjetja Bisnode d.o.o., ki je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu na Švedskem.

Svečana podelitev zlate bonitetne ocene je bila 20. decembra 2016, na sedežu podjetja Cleangrad d.o.o. v Ljutomeru.

Z zlato kreditno oceno AAA se Cleangrad d.o.o. uvršča med 0,7 % najboljših podjetij v Sloveniji, t.j. v skupino 1.195 najboljših podjetij od skupaj 163.000 slovenskih podjetij.

Certifikat najvišje bonitetne ocene je priznan tudi v Evropski uniji. Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.  Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja z zlato boniteto odličnostjo poslujejo z nadpovprečnimi rezultati ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje izredno nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

Cleangrad d.o.o. je  zanesljiv partner  s 15-letno tradicijo. Naši rezultati so jamstvo, da bomo zanesljiv partner tudi v prihodnosti.

img_4246  img_4197

Cleangrad prejel nagrado “Contractor Safety” podjetja Pfizer Puurs

Podjetje Pfizer Puurs vsako leto podeli ‘Safety award’ nagrade in tako dobitnikom plaket izkaže priznanje ter zahvalo za kakovostno delo po mednarodno priznanih smernicah zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu.

Cleangrad je že drugič prejel to priznanje. S tem dokazujemo, da dajemo velik poudarek kakovosti ter varnosti in zdravju pri delu.

contractor_safety
Na podelitvi priznanja